botigues d'ocells en línia

Ocelleria a Sabadell

Ocelleria a Sabadell

A la nostra botiga de mascotes trobaràs la més gran varietat de productes per ocells a Sabadell

botiga d'ocells a SabadellBenvingut a la web de Piu Can, un espai pensat per a tots els apassionats de la canaricultura i el silvestrisme. Des de l’experiència de molts anys dedicats a la cria i sent més que una afició, una veritable passió la que ens uneix a ells, obrim les portes l’any 2012 com una botiga de mascotes i des d’un principi l’espai dedicat a l’ornitologia ha destacat sobre la resta d’activitats.

Amb el temps, i des de l’ambició de millorar el servei que oferim, ens hem especialitzat, quasi en exclusiva, en el món de les aus en general i dels ocells silvestres i canaris en particular. Així, a la nostra ocelleria a Sabadell podem subministrar a l’aficionat a les aus tots aquells articles necessaris per a la seva millor cura, sempre amb l’aval de marques capdavanteres.

A Piu Can disposem de la més gran varietat de productes per ocells amb la màxima qualitat i al millor preu possible. Gràcies al nostre ampli coneixement del sector, prestem un assessorament constant i minuciós als nostres clients, pensant en els seus interessos i necessitats particulars, per posar al seu abast la solució més adequada a cada cas.

 

Amplia selecció de productes d’ornitologia

 

Alimentació per ocells

Comptem amb una gran varietat de llavors i pastes per a tot tipus d’ocells, siguin silvestres, canaris, exòtics o psitàcids. A orri o envasades en origen, destinades a la cria o a la muda, a la competició o de manteniment.

Podem personalitzar les mescles segons les necessitats del client. En tots els casos amb productes de gran qualitat reconeguda. Disposició de pinsos i mixtures Legazín-Orni d’una manera excel·lent respecte a la competència.

 

Vitamines i accessoris per ocells

Complementem l’oferta de productes ornitològics amb vitamínics i medicaments naturals de prestigioses marques, així com una gran varietat d’accessoris per a gàbies de cria i de concurs de cant.

 

Alimentació per a mascotes

Encara que les aus són l’especialitat de la nostra ocelleria a Sabadell, també disposem de pinsos per alimentació d’altres animals de companyia, com gossos, gats i rosegadors, podent adquirir també a aquests últims a les nostres instal·lacions.

 

Disposem del certificat de nucli zoològic dedicat a la venda d’animals de companyia, així com la disposició en el registre d’activitats comercials com a planters.

Productes per aus a Sabadell

A la nostra ocelleria a Sabadell t’espera la més gran varietat de productes per aus

Treballem amb primeres marques per oferir-te la millor qualitat

PIU CAN

  Ctra. Terrassa, 396 - Local derecho,
Sabadell, 08206, (Barcelona)

  93 181 77 16

Horari

Matins de dilluns a dissabte

De 9:30 a 13:30

Tardes de dilluns a divendres

De 17:00 a 20:00

Dimecres al matí tancat

botiga ocells en línia